Om os

Book en tid


Om os




Sahar Salal, Indehaver

Mit navn er Sahar og jeg er uddannet som statsanerkendt kosmetiker, hvor jeg blev udlært i en skønhedsklinik i Tønder, som jeg har været i 2,5 år. Efter endt uddannelse valgte jeg at vende tilbage til Nordjylland, hvor mange af mine skønne kunder kender mig fra en klinik i Hjørring. Der har jeg arbejdet i lidt over 1 år. Begge klinikker har været to fantastiske omgivelser, som uden tvivl har givet mig endnu mere i min baggage jeg kan bruge ude i fremtiden. For mig har det været et drømmejob at være kosmetiker. Det er vigtigt for mig at nå mine mål og se resultater inden for mit arbejde. Under ’’behandlinger’’ vil I kunne se hvad jeg tilbyder i Clinique Sahar. Ud over uddannelsen som kosmetiker, er jeg også uddannet som Lash Stylist, hvilket gør at jeg løbende tager på kurser for at dygtiggøre mig.

Jeg glæder mig utroligt meget til at byde jer alle velkommen i min klinik som jeg har fået startede op siden 4. Januar 2019.
''Med Sahars rolige sind og dygtighed vil du føle dig i den ''Syvende himmel''.





Iben, Elev

Mit navn er Iben, og jeg er elev hos Clinique Sahar. Jeg har altid vidst at det var kosmetiker faget jeg ville, og går derfor meget op i mine behandlinger, og det skal være det perfekte resultat hver gang. Kosmetiker er min drømmeuddannelse, og nu har jeg endelig fundet min drømmelæreplads. Sammen med kosmetiker uddannelsen, tager jeg en gymnasial uddannelse ved siden af. Det kaldes en EUX. Jeg er uddannet vippe teknikker, og er uddannet til at lave lash og brow lift, hvor jeg løbende tager flere kurser for at dygtiggøre mig. Jeg er færdig med kosmetiker uddannelsen i 2025.

Jeg glæder mig til at forkæle jer, og lave behandlinger på jer.

 




Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag 09:00 - 15:00
Søndag Lukket




 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com